Selecteer een pagina
Buro Flow Voorburg

Feel New Traject

Om balans te vinden, moet je eerst jezelf goed kennen. We gaan dus eerst op zoek naar wie jij werkelijk bent. En waar de disbalans ontstaan is. Je gaat voelen en je bewust worden van je eigen gedragspatronen. Door de combinatie van aanraking en coaching krijg je steeds meer contact met je gevoelsleven. We werken aan je lichaamsbewustzijn, aan je ontspanning, waardoor herstel en verandering plaats kan vinden. Met de kracht van gedachten en de wet van de aantrekkingskracht. Alles is energie. En energie trekt energie aan. Muziek, inspiratiekaarten en creatieve opdrachten zet ik in om je in contact te brengen met je gevoel. Zo ontstaat de verbinding tussen je hart en je brein.

Een traject bestaat uit een combinatie van massage/ Reikibehandeling en coaching. Gemiddeld duurt een traject tussen de 4 en 8 sessies van 2 uur. 

In veel gevallen zijn werkgevers bereid te investeren in jouw welzijn. Uitval door stressklachten kan een behoorlijke kostenpost zijn voor werkgevers en organisaties. Voorkomen is dus voordeliger. Vraag aan je werkgever of een vergoeding of bijdrage mogelijk is vanuit het vitaliteitsbudget om een professional in te schakelen. Ik ben aangesloten bij Balansportaal. Eventueel kunnen zij ook nog contact opnemen met je werkgever.

 

Tarief: 150,- (per 2 uur)

massage, reiki en coaching buro flow
Reiki of massage behandeling met gesprek

Dit is een combinatie van een massage met een gesprek over hoe het met je gaat. Hoe voel je je? Hoe zit je erbij? Je stapt bewust even uit de hectiek van alledag om stil te staan bij vragen die voor jou belangrijk zijn. Door de massage kom je tot rust en bij jezelf. Zodat het makkelijker is om te voelen wat goed is voor jou.

Informeer bij je werkgever of een vergoeding of bijdrage vanuit het vitaliteitsbudget mogelijk is. Ik ben als professional aangesloten bij Balansportaal. Eventueel kunnen ze ook contact opnemen met je werkgever voor een vergoeding. 

Tarief: 95,- voor 1,5 uur

Reiki/massage behandeling

Buro Flow, massage Voorburg

Tijdens deze behandeling combineer ik verschillende technieken met elkaar, zoals Access Bars, Reiki, ontspannende hoofd-schouder en nekmassage, voetreflexmassage, gezichtsmassage, HSP massage en de Aroma Touch techniek. Ik raak je hoofd, schouders, nek, handen en voeten aan. Het aanraken van je hoofd zorgt ervoor dat denken en voelen met elkaar in balans komen. Je handen staan voor oude stukken loslaten en nieuwe kansen aanpakken. Het aanraken van je voeten helpt je te aarden en je eigen pad te bewandelen.

Als je kiest voor de Aroma Touch techniek neem ik ook je rug mee met heerlijk geurende oliën van Doterra.

Tarief: 70,- per uur

Buro Flow reiki behandeling
Buro Flow, reiki Voorburg
Buro Flow Voorburg

Klaar voor je nieuwe jij?

Maar weet je niet goed waar te starten, wat je nodig hebt of waar ik jou bij kan helpen?

Bij Cindy geweest voor een heerlijke Reiki-massagebehandeling en een verhelderend gesprek. Een zalige, ontspannen ervaring. De combinatie van de rust die Cindy uitstraalt, het warme gevoel dat ze je geeft, haar heerlijke, mooi ingerichte ontspanningsruimte met glazen dak onder het groen van haar tuin, de zachte relaxte muziek die ze aan heeft staan, de heerlijke geur in de ruimte en het fijne gesprek, maakte dat ik me al compleet relaxt voelde voordat ze überhaupt begon met masseren. Cindy is kundig in haar vak, weet heel goed wat ze doet en weet de juiste plekken te vinden. Ondanks dat het ging om een massage, waarbij ze ook mijn nek en schouders meenam, voelde ik mijn hele lichaam ontspannen en alle onrust uit mij verdwijnen. Ik verliet als herboren haar ruimte en kom over een paar weken weer terug. Cindy is echt een ontzettend fijne vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Een absolute aanrader!

- Debby Harms

Heel mooi hoe Cindy de tijd neemt om je thuis te laten voelen en je te ontspannen al voordat je de massagetafel opstapt. Verassend hoe zo’n behandeling in combinatie met een gesprek je helpt om dichterbij jezelf en je lijf te komen. De rust en aandacht van Cindy voelen als een warm bad.

- Tamar Bakker